„Az otthon az a hely, ahol az ember saját értékrendje uralkodik. Ahol magunk döntjük el, hogyan töltjük az időnket és mit kezdünk a tulajdonunkkal.”

Atul Gawanade

Lehetőségek

Lighting control

Lighting control

chevron-down
Climate control

Climate control

chevron-down
Shading

Shading

chevron-down
Irrigation system

Irrigation system

chevron-down
Presence simulation

Presence simulation

chevron-down

Előnyök

A Z-Wave vezeték nélküli technológiának köszönhetően falvésés nélkül hozzuk el az intelligenciát otthonába, legyen szó akár meglévő vagy most épülő ingatlanról. A rendszer kiépítése nem igényel különösebb előkészületet, telepítése gyors, akár 1-2 nap alatt kivitelezhető. Abban az esetben, ha otthonával kapcsolatos szokásai megváltoznának, a kész rendszer bármikor átalakítható, testre szabható, tovább bővíthető, de igény esetén költöztethető is. Növelje úgy ingatlana értékét akár 5-10 %-kal, hogy ennek töredékét kell csupán befektetnie!

Kényelem

Vezérelje otthonát távolról vagy akár a kanapéról ülve! Hangvezérléssel vagy mobil applikáció segítségével is irányíthatja elektronikus berendezéseit, de az igazi kényelmet a szokásaihoz igazított automatizmusok jelentik.

Biztonság

Az elhelyezett érzékelők segítségével időben kaphat riasztást a bajról, legyen az tűz, csőtörés, betörés vagy gázszivárgás. Idős emberek gondozásánál is életmentő segítséget nyújthat egy rosszullét figyelő automatizmus vagy akár a pánikgomb funkció.

Megtakarítás

Optimalizálja az otthonában uralkodó hőmérsékletet automatizált redőny-, fűtés- és hűtésvezérléssel, akár helyiségenként is. Így nem csak rengeteg energiát, de pénzt is megtakaríthat.

Rendszer

Vezeték nélküli okosotthon rendszer

Amit kínálunk, az egy Z-Wave technológiával működő, vezeték nélküli, rugalmasan bővíthető struktúra, ahol a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. A Z-Wave egy adott rádiófrekvencián működő, zárt rendszerű kommunikációs protokoll, melyet kifejezetten az otthoni automatizálási területre fejlesztettek ki. A rendszer a meglévő otthonokban is telepíthető és bővíthető anélkül, hogy bármilyen bontással, véséssel, illetve egyéb átalakítással járó munkálatokat igényelne, sőt költözés esetén egyszerűen áttelepíthető.

Írjon nekünk!

Kérjen díjmentes konzultációt!

+36 30 381 6180

[email protected]